Jubileum, babyshower of verjaardagsfeest


Bij B.E.A.C.H. zit je goed! Of je nu een BBQ met je voeten in het zand wilt, of een spectaculair feest; ons team staat voor je klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. De locatie geeft je meteen een vakantie gevoel. In overleg is bijna alles mogelijk. 

Huwelijk

Allereerst; van harte gefeliciteerd! 
Wat is er romantischer dan trouwen op het strand? B.E.A.C.H. Noordwijk is een officiële trouwlocatie en uw partner in het verzorgen van de meest onvergetelijke dag.

Om de mooiste dag van jullie leven echt onvergetelijk te maken, is het vanzelfsprekend dat deze dag vlekkeloos moet verlopen zodat u en uw gasten volop kunnen genieten. Wij beschikken daarom ook over een eigen wedding planner die alles tot in de puntjes verzorgd.

De ceremonie, receptie, het diner of barbecue en een knallend trouwfeest in de avond met een DJ of een band? Bij B.E.A.C.H. is het allemaal mogelijk. Samen bepalen we hoe jullie dag eruit komt te zien.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Vul dan onderstaan contactformulier in en onze eventmanager Rachèlle van der Kroft neemt zo snel mogelijk contact met je op.