IETS TE VIEREN?

…alles is leuker op het strand, dus bij B.E.A.C.H. zit je goed! Of je nu een BBQ wilt (beschikbaar vanaf 60 personen), een spectaculair feest, een jubileum, verjaardag, of gewoon zomaar een feestje; ons team staat voor je klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij regelen alles en geven jou zo het ultieme vakantiegevoel. 

Neem contact op met onze Eventmanager via events@beachnoordwijk.nl en vertel ons precies hoe jij het wilt hebben. In overleg is bijna alles mogelijk. 

HUWELIJK - YOU JUST HAVE TO SAY YES, WE'LL DO THE REST

Terwijl de zon in de zee zakt, beloof jij eeuwige trouw aan de partner van je dromen. Wat is er romantischer dan dat? B.E.A.C.H. Noordwijk is een officiële trouwlocatie, dus bij ons worden dromen werkelijkheid. Onze weddingplanner zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Jullie hoeven alleen maar te shinen. Bruiloften bij B.E.A.C.H. kunnen alleen buiten het hoogseizoen gepland worden. Neem contact op met onze weddingplanner via events@beachnoordwijk.nl en de voorpret kan beginnen. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Vul dan onderstaand contactformulier in en onze Eventmanager neemt zo snel mogelijk contact met je op.

    FOLLOW US

    InstagramTripAdvisorYouTube

    #BestEscapeAnyoneCanHave