Iets te vieren?

…alles is leuker op het strand, dus bij B.E.A.C.H. zit je goed! Of je nu een BBQ wilt, een spectaculair feest, een jubileum, verjaardag, of gewoon zomaar een feestje; ons team staat voor je klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij regelen alles en geven jou zo het ultieme vakantiegevoel. 

Neem contact op met onze Eventmanager via events@beachnoordwijk.nl en vertel ons precies hoe jij het wilt hebben. In overleg is bijna alles mogelijk. 

B.E.A.C.H. Bruiloft - You just have to say ``Yes``, we'll do the rest

Wat is er romantischer dan eeuwige trouw beloven aan de partner van je dromen, terwijl de zon in de zee zakt… B.E.A.C.H. Noordwijk is een officiële trouwlocatie, dus bij ons worden dromen werkelijkheid.

Onze weddingplanner zorgt ervoor dat jullie dag vlekkeloos verloopt. Jullie hoeven alleen maar te shinen. Om de mooiste dag van jullie leven echt onvergetelijk te maken, wordt niets aan het toeval overgelaten. Jullie kunnen volop genieten.

Kiezen jullie voor een ceremonie met de voetjes in het zand, een receptie bij zonsondergang of een diner in de buitenlucht met op de achtergrond het ruisen van de zee… Bij B.E.A.C.H. is het allemaal mogelijk. Samen bepalen we hoe jullie dag eruit komt te zien.

Neem contact op met onze weddingplanner via events@beachnoordwijk.nl en de voorpret kan beginnen. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Vul dan onderstaand contactformulier in en onze Eventmanager neemt zo snel mogelijk contact met je op.

    FOLLOW US

    InstagramTripAdvisorYouTube

    #BestEscapeAnyoneCanHave