EVENTS

Op het mooiste plekje op aarde, terwijl de zon je lichaam kust, je de zwoele beats van onze dj’s hoort en met alleen maar lachende gezichten om je heen is B.E.A.C.H. de perfecte locatie voor jouw evenement. Wij luisteren naar wat jij wilt en zetten dit om in een onvergetelijke belevenis. Wij hebben professionals in huis, die zorgen dat je event tot in de puntjes wordt verzorgd. Borrels, bruiloften, verjaardagen, bedrijfsuitjes, wij weten precies de juiste snaar te raken en regelen alles van A tot Z. Jij hoeft alleen nog maar te genieten. Mail onze Eventmanager via events@beachnoordwijk.nl

PRIVATE EVENTS

Onze speciale eventruimte van 150 m2 is ideaal voor bijvoorbeeld een borrel (vanaf 40 personen) of een BBQ (vanaf 60 personen). Uiteraard is het ook mogelijk om de locatie exclusief af te huren buiten het hoogseizoen.

Een combinatie van sportief en relax is ook mogelijk in samenwerking met onze partner Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events.

Geïnspireerd? Vul dan onderstaand contactformulier in. Onze Eventmanager staat je graag te woord en denkt graag met je mee. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag aan het strand!

    FOLLOW US

    InstagramTripAdvisorYouTube

    #BestEscapeAnyoneCanHave