Events

…alles is leuker op het strand, dus bij B.E.A.C.H. zit je goed!

Een BBQ, bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag, babyshower, vrijgezellenfeest, fotoshoot, intieme borrel bij zonsondergang, of een over the top B.E.A.C.H. party. Onze professionals weten precies de juiste snaar te raken en regelen alles van A tot Z. Jij hoeft alleen maar te genieten. Ons team staat voor je klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij regelen alles en geven jou het ultieme vakantiegevoel.

Neem contact op met onze Eventmanager via events@beachnoordwijk.nl en vertel ons precies hoe jij het wilt hebben. In overleg is bijna alles mogelijk.

Weddings

Op het mooiste plekje op aarde, terwijl de zon je lichaam kust, je de zwoele beats van onze dj’s hoort en met alleen maar lachende gezichten om je heen is B.E.A.C.H. de perfecte locatie voor jouw event.

Wij luisteren naar wat jij wilt en zetten dit om in een onvergetelijke belevenis. Borrels, bruiloften, verjaardagen, bedrijfsuitjes, wij regelen alles van A tot Z. Jij hoeft alleen nog maar te genieten.

Geïnspireerd? Vul dan onderstaand contactformulier in. Onze Eventmanager staat je graag te woord en denkt graag met je mee.

Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag aan het strand!

    Follow us

    InstagramTripAdvisorYouTube

    #BestEscapeAnyoneCanHave