OVER ONS

We just love life at B.E.A.C.H. Noordwijk

De Nederlandse kust is met B.E.A.C.H. Noordwijk een aanwinst rijker. Het is met recht een strandtent met internationale allure. Een droom is vertaald naar een prachtig ontworpen strandpaviljoen met een sfeervol restaurant en open keuken, heerlijke beachy terrassen en een strandbar waar je nog echt met je voeten in het zand staat. Het uitzicht is fenomenaal. De keuken bereid de heerlijkste gerechten en het team staat garant voor gastvrijheid die warm en oprecht aanvoelt. We ontmoeten je graag bij B.E.A.C.H.

 

 

 

OpeningS TIJDEN

  • Ma -Zo 09:00-24:00

De keuken

Onder leiding van Chef kok Frank Metselaar zijn alle gerechten uit onze keuken puur genieten. Jarenlange ervaring, passie voor de zaak en een constant streven naar verbetering, snelheid en efficiëntie maakt Frank ideaal voor de soms extreme drukte die het strand met zich meebrengt. Hij stuurt zijn team met strakke hand aan en ziet er op toe dat elk gerecht met de zorg wordt bereid die het verdient. Er wordt met dagelijks verse ingrediënten en eigen recepten gewerkt. Het team is feilloos op elkaar ingespeeld en zelfs bij de grootste drukte wordt er met plezier gewerkt.

Het team

Het B.E.A.C.H. team bestaat uit jonge honden en ervaren rotten. We zijn er trots op dat het team zo divers is en mogen met hen prat gaan op een geweldig eerste seizoen. Onze jonge honden zijn enthousiast, betrokken, altijd happy en super trots dat ze horen bij life at B.E.A.C.H. Zij staan onder leiding van Nicky Louwers en Sem Mestrom. Nicky is de perfecte gastvrouw, met oog voor detail die met veel plezier onze gasten verzorgt. Sem is een echt horecadier, draait zijn hand voor niets om en loopt altijd die extra meter. Bij B.E.A.C.H. ben je in goede handen.

Event manager

De meest uiteenlopende events kunnen plaatsvinden bij B.E.A.C.H. Noordwijk. Een huwelijk, een bedrijfsfeest met strandactiviteiten, een BBQ, een feestavond met DJ’s, een prive diner, een thema cocktailfeest… Bedenk het maar of laat het bedenken door ons. Eventmanager Rachelle van der Kroft staat u graag te woord, geeft met u samen invulling aan uw wensen, maakt een passende offerte en zorgt samen met het team dat het een onvergetelijke dag aan het strand wordt.