Welkom bij B.E.A.C.H.

Zodra je afrit 19 naar beneden loopt, overvalt het vakantiegevoel je. Wat voor weer het ook is, bij B.E.A.C.H. schijnt altijd de zon. Check onze heerlijke menukaart, waar waanzinnige, verrassende gerechten op staan en reserveer snel een tafel. Kom heerlijk genieten in ons prachtige restaurant en bij mooi weer lekker borrelen aan onze buitenbar. Bij B.E.A.C.H. is het altijd vakantie.

Team B.E.A.C.H.

Season Closing Party - ZONNEBRAND- The Endless Summer Edition

Geniet vandaag voor de laatste keer dit seizoen van een heerlijke B.E.A.C.H. dag in festival stijl.

Start 13 uur einde 23 uur. Met resident dj’s:

BRIAN HILL – FRENZ COOK – BARRY DU NORD – FUNKDIVISION

NICKY LOUWERS B2B JOHN WOLFF

en als special guests:

ERICK E. & DJ JOSE

Tickets koop je HIER

banner zonnebrand

Balinese avond

Dinsdag 26 september – dinsdag 3 oktober – dinsdag 10 oktober

 

De inrichting van B.E.A.C.H. is geinspireerd op Bali. Dan mag een Balinese avond natuurlijk niet ontbreken. Geniet voor 24,50 p.p. van een tafel gevuld met Balinese heerlijkheden:

Nasi goreng (vega), Daging smoor, Kipsate sate saus, Sajour boontjes, Ikan Bali, Ajam rica rica, Sambal goreng telor, Kroepoek , Atjar, Seroendeng en Acar ketimun

Reserveer snel een tafel en laat je onderdompelen in Balinese sferen.

Benefiet voor Oekraine

Op vrijdag 13 oktober wordt er een fundraiser-evenement georganiseerd ten behoeve van Oekraïne. Op dit feest zal er housemuziek gedraaid worden door DJ’s die hebben opgetreden op festivals en in clubs zoals Awakenings, Fabric Londen, Sisyphos Berlijn, Shelter, RADION en Thuishaven. Tickets voor dit evenement zijn verkrijgbaar via de link die als reactie onder dit bericht vermeld staat.

De volledige opbrengst van de ticketverkoop zal worden gedoneerd aan @Dutch Civilian Action. Deze stichting, geregistreerd in Noordwijk, reist eens in de zes weken naar Oekraïne om hulp te verlenen aan burgers die in bevrijde gebieden nabij de frontlinie wonen. Velen van hen hebben maandenlang in schuilkelders verbleven en wonen nu in huizen die zijn getroffen door bombardementen of overstromingen.

Events

Op het mooiste plekje ter aarde, terwijl de zon je lichaam kust, je de zwoele beats van onze dj’s hoort en met alleen maar lachende gezichten om je heen… B.E.A.C.H. is de perfecte locatie voor jouw evenement.

Strandbed

Als je zeker wilt zijn van een heerlijk relaxte dag, reserveer dan tijdig een van onze luxe ligbedden aan het terras. Hier lig je op de eerste rang…en in stijl. 

Reserveren kan alleen via onze website, rechtsonderin via bookatable.

Restaurant

Vanaf ons terras heb je werkelijk een schitterend uitzicht over de Noordzee. Kom je gezellig borrelen aan onze sfeervolle buitenbar of genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner?

``Love you to B.E.A.C.H. and back``

Contact

Zeereep 102

2202 NW Noordwijk, afrit 19

071 362 4725

info@beachnoordwijk.nl

Follow us

InstagramTripAdvisor

#BestEscapeAnyoneCanHave